Heste

Hestene i mit liv


Lorem ipsum consteur condimentum aenean lorem gravida sit morbi venenatis mi magna interdum orci risus nec justo id felis porta congue commodo et maecenas congue egestas.

Simba (Lille Løveunge)


Simba er min første hest og min ældste ven. Jeg fik Simba da jeg var 4 år gammel og han varselv blot 4 måneder. Simba var grunden til, at min mor og jeg startede hos Heidi Vineke, som vi blev hos i mange år. Jeg var 8 år, da jeg startede med, at modtage undervisning 

Kirsebærgårdens Le Cooper


Le Cooper er min "lille" baby på 2,5 år (dahlig tale Kovu). Jeg købte Kovu i vinteren 2017, da han var kun 6 måneder gammel. Jeg var selv med til, at tage ham fra sin mor og siden da, har han været min lille bandit. Kovu er Oldenborger og er stadig hingst, da jeg håber at lave en avlshingst ud af ham. Ellers er han min dressurhåb, som jeg har store drømme sammen med. 

Samwise Gamgee


Sami er min nyeste hest og mit hjertebarn. Sami faldt jeg over i en salgsstald, hvor de lige havde fået ham hjem. Han var ikke i den bedste stand og havde en lidt trist forhistorie. Jeg så ham første gang i Januar 2019 og fik ham i min varetægt i April 2019. Siden da har han været hos mig og her skal han blive. For mig var det "love at first sight", det øjeblik jeg lagde øjnene på ham, vidste jeg bare han skulle være min. Han er det blideste og mildeste væsen. 

Pintoligaens Red-Butler

© Copyright. All Rights Reserved.

Sociale medier

Følg med i hverdagen som Fysiurgisk Hesteterapeut. Følg også med i tilbud og konkurrencer.

Amanda Wagner - Horse Therapy

Frederiksdalsvej 78A, 2830 Virum


Kontakt

Telefontid

Hvis det ikke er muligt at ringe indefor telefontiden er man altid velkommen til at sende en SMS eller mail.

Mandag - Fredag: 08:00 til 10:00

Lørdag: 10:00 til 11:00

Søndag: LUKKET